Amintiri din ultimul an de Buongiorno

Buongiorno, drag vizitator!


Micul nostru restaurant italian nu ar exista fără voi. Existăm pentru voi și datorită vouă. 


Momentele noastre favorite rămân cele pe care le-am petrecut împreună. În 2022, Soggiorno a găzduit nu mai puțin de 46 de evenimente.


Degustare de vin 2022


Admirația pentru arta culinară italiană în special, dar și pentru bucătăria națională, am exprimat-o prin repetatele degustări de băuturi, mâncare și deserturi. Ați venit cu mic, cu mare și am savurat împreună paste, fructe de mare, vinuri, Risotto Italiano, Bistecca Fiorentina, Fritto Misto, cheesecake, înghețată. Iar lista poate continua la nesfârșit.

Printre răsfățul papilelor gustative, ne-am antrenat și mușchii feței. Am râs cu lacrimi la evenimentele de stand-up comedy ori de câte ori s-a ivit ocazia. Experiențe ca acestea trebuie repetate și în 2023, fără dar și poate!

Nu în ultimul rând, recitalurile de harpă, vioară și serile de chitară și tobe ale unor tineri talentați din cale afară ne-au învățat să ascultăm, să apreciem și să privim cu alți ochi muzica lor și cea din jurul nostru.


Evenimente 2022 Buongiorno


Produsele voastre favorite din 2022

Când vine vorba de cele mai frecvent consumate preparate în 2022, cuvintele sunt de prisos. Ați iubit în mod deosebit pastele carbonara, tiramisù și vinul roșu Nero di Troia. 

Am completat meniul cu noi băuturi și preparate, astfel încât fiecare dintre voi să găsească un gust autentic, cu care să rezoneze.

Unde-s mulți, e familie!

În anul precedent, pragul restaurantului Soggiorno a fost trecut de peste 2000 de persoane. Tu și prietenii tăi, tu și familia ta, ați avut încredere în noi, ne-ați umplut mesele de voie bună și pasiune pentru fel de fel de bucate italiene. Sperăm că am reușit să vă primim cu amabilitate, profesionalism și că experiențele culinare au fost la nivelul așteptărilor voastre.


Delicii Buongiorno 2022


Te afli în căutarea unui loc special pentru evenimentul tău privat?

Îți putem crea evenimentul dorit într-un cadru intim și familial, cu toți cei dragi alături, cu prietenii sau colegii tăi: întâlniri și mese corporate, zile de naștere, aniversări, onomastici sau botezuri.

Mulțumiri distinse pentru oameni speciali

Susținerea neîncetată nu se uită niciodată. Cuvinte de mulțumire merg spre persoanele care au fost acolo pentru noi constant:

  • Ștefana Mihăilescu care, eveniment de eveniment, a surprins prin obiectivul aparatului ei foto momente de neuitat.

  • Roxana Pârjol, care ne-a răcorit cu gelato în zilele caniculare.

  • De asemenea, mulțumiri speciale merg spre Nicu Bendea, Dragoș Stan, Traian Dobra, Paul Szabo, sursele noastre de râsete de mult timp încoace.

  • În ceea ce privește vinurile, alături de Vlad Bibolar și Herbert Szasz avem dintotdeauna garanția că fiecare participant la degustare va cunoaște și va savura vinul, așa cum se cuvine.

Vă mulțumim!

Ci vediamo nella prossima storia!