Cum am devenit Soggiorno – Cucina Fiorentina?

Buongiorno, drag vizitator!


Începând de azi, venim cu vești bune și pentru cei care vor să ne citească. Lansăm secțiunea de blog pe website-ul nostru, locul unde continuăm poveștile din restaurantul nostru. Și să știi că suntem tare entuziasmați!

De la Buongiorno la Soggiorno – schimbăm numele, rămânem același restaurant cu specific italian.

Am dat viață restaurantului Buongiorno în anul 2019, cu gândul la un loc în care să ne simțim ca în familie, un loc în care să ne povestim, printre arome italienești, vrute și nevrute.

Zâmbet cu zâmbet și prietenie cu prietenie, acest loc s-a transformat în sufrageria noastră de suflet, un veritabil restaurant cu specific italian unde ne întâlnim cu cei dragi și savurăm preparate alese. Alături de voi, am învățat și continuăm să învățăm neîncetat cine suntem și care e rostul nostru.

Așa cum ați văzut la începuturile acestui an, ne-am redenumit. Același loc, aceeași atmosferă de familie, cu aceleași preparate specifice bucătăriei italiene, doar alt nume. Un nume care definește și mai bine ceea ce suntem.

Am reușit să găsim, după nenumărate întrebări și discuții împreună cu voi, cel mai potrivit nume pentru noi: Soggiorno (it. sufragerie). Deoarece căldura, liniștea și autenticitatea amintirilor din restaurant sunt asemenea clipelor petrecute acasă, cu familia, în sufragerie – cea mai primitoare cameră dintre toate.


0:00
0:00

Am aruncat o privire în cutia cu amintiri din 2022 și e plină, plinuță! Am întâmpinat 2023 cu recunoștință și putem spunem cu mâna pe inimă că anul ce l-am lăsat în urmă a fost pentru Soggiorno, de departe, cel mai frumos de până acum!

Așteptăm cu nerăbdare să vă povestim și vouă cum a fost ultimul an de Buongiorno pentru noi!

Ci vediamo nella prossima storia!


Vrei să fii la curent cu cele mai recente noutăți Soggiorno? Abonează-te la newsletterul nostru.